Even voorstellen

Mijn naam is Lisette van der Niet. Al vanaf zeer jonge leeftijd had ik in de gaten dat ik "anders" was dan anderen. Ik merkte veel meer op van mijn omgeving en de mensen daarin dan de meeste mensen.
Om in het ‘gewenste hokje’ te passen leerde ik al heel snel om het voor me te houden.
Daarmee maakte ik het mezelf niet gemakkelijker maar ik was tenminste geen buitenbeentje.
Na mijn schooltijd heb ik braaf zoals van mij verwacht werd, 20 jaar als administratief medewerkster gewerkt. Zowel collega’s als mensen in privésfeer maakten regelmatig de opmerking dat ik zo makkelijk tegen te praten ben, dat ik zo goed kan luisteren en het allemaal zo goed begrijp wat ze voelen. Tjaaa… 
Mensen helpen heb ik altijd prettig gevonden en ook altijd gedaan. Voor mij iets heel natuurlijks.
Alleen nooit gedacht om daar ook mijn beroep van te maken.
Totdat diverse levensgebeurtenissen niet alleen mij diep geraakt hebben maar ook mijn leven volledig op zijn kop hebben gezet en ik de persoon die terugkeek in de spiegel niet meer herkende.
In januari 2014 werd ik herboren.
Ik ben gestart met Mediumschap & Persoonlijke ontwikkeling,
een cursus Praktische Psychologie en vervolgens Life Coach.
Gaande weg snapte ik mezelf weer, herkende ik degene die terugkeek in de spiegel, ontdekte ik mijn aangeboren talenten en wist ik wat ik ermee wilde doen: mensen helpen!
In 2017 ben ik out-of-the-box gegaan en is mijn eigen praktijk een feit.
Stil zitten is nooit mijn ding geweest dus blijf ik mijn mediumschap trainen en me verder ontwikkelen op coaching gebied. The Sky Is The Limit!